Η στιγμή που η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα καλωσορίσουν το κοινό στο χώρο του «Φωταέριο» απέχει λίγες εβδομάδες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με νέες εμφανίσεις και καινούριες συνεργασίες.

Αφού την προηγούμενη σεζόν την είδαμε σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού, η καλλιτέχνιδα επιλέγει να εγκατασταθεί για τον εφετινό χειμώνα στην ίδια περιοχή, σε γνωστό χώρο της Λεωφόρου Πειραιώς.

Την ίδια περίοδο, όλα βαίνουν ομαλά προς την υλοποίηση της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς της, τρία χρόνια μετά τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή στο «Σ’ Αγαπώ».

Το πρώτο δείγμα το έχουμε πάρει με αφορμή την τελευταία επιτυχία με τίτλο «Ανήσυχος Καιρός», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, η οποία αναστάτωσε με τη… «φούρια» της τα ερτζιανά.

Backstage στη φωτογράφηση
για το νέο CD της Νατάσας Θεοδωρίδου

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Νατάσα Θεοδωρίδου προετοιμάζεται και για την έναρξη των χειμερινών εμφανίσεών της.

Ο χώρος που θα τη φιλοξενήσει για τους επόμενους μήνες δεν είναι άλλος από το «Φωταέριο», όπου την άνοιξη έδωσε επιπλέον δύο παραστάσεις μαζί με το διάσημο χορευτή flamenco, Farruquito.

Η αντρική φωνή που θα κρατά «Τα Κλειδιά» στο πλευρό της Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, για να φτιάξουν ένα ξεχωριστό δίδυμο με πολλές προσδοκίες.

Μαζί τους θα τραγουδά και ο Ανδρέας Λέοντας, ο νικητής του εφετινού «X Factor», στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

Πότε ξεκινούν οι δύο καλλιτέχνες τις εμφανίσεις τους;

Όπως μάθαμε, τα φώτα της διασκέδασης θα πέσουν πάνω στο «Φωταέριο» από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου για ένα πρόγραμμα διανθισμένο από επιτυχίες.

Αφήστε το σχόλιό σας