Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανέωσε με τη Heaven και το άλμπουμ έρχεται

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Στο κατώφλι του νέου άλμπουμ της, η Νατάσα Θεοδωρίδου επεκτείνει την επιτυχημένη συνεργασία με τη Heaven Music.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο της με την Heaven Music και μας υποσχέθηκε ότι θα μας εκπλήξει με τον ολοκαίνουριο δίσκο της που κυκλοφορεί σύντομα!

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στη Ελλάδα, η Heaven Music, συνεχίζει να έχει στη μουσική της οικογένεια μια μεγάλη καλλιτέχνη, μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια, που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μουσική.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανεώνει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Heaven Music και είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει σε νέους κόσμους με την μαγευτική της φωνή.

Όπως ανέφερε και η ίδια, είναι έτοιμη με ένα νέο δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την Heaven Music όπου θα περιέχει 11 νέες επιτυχίες που έχουν γράψει ταλαντούχοι καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης και άλλοι.

Αυτή είναι η πρώτη φορά η που Νατάσα Θεοδωρίδου επιμελείται η ίδια την παραγωγή του άλμπουμ που έρχεται!

Φωτογραφίες

Παράλληλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και o Κωνσταντίνος Αργυρός ενώνουν τις φωνές τους σε μία μουσική έκπληξη, ένα ξεχωριστό τραγούδι με τον τίτλο «Λάθος Μου».

Το “Λάθος Μου” είναι το μοναδικό στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου και έχει αγαπηθεί από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας.

Αφήστε το σχόλιό σας