Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στα ραδιόφωνα με ένα νέο τραγούδι δια χειρός Αντώνη Βαρδή που, σίγουρα, θα γίνει μεγάλη επιτυχία!


Η Νατάσα Θεοδωρίδου λίγους μήνες μετά το «Θα΄ρθω να σε βρω», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, επανέρχεται στα δρώμενα με ακόμη μία σπουδαία συνεργασία.

Εδώ και αρκετό καιρό η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είχε «κλειστεί» στο στούντιο με τον κορυφαίο τραγουδιστή και συνθέτη Αντώνη Βαρδή και ετοίμαζαν μαζί τα καινούρια τραγούδια της.

Η στιγμή που θα ακούσουμε το αποτέλεσμα της σύμπραξής τους έχει φτάσει. Από σήμερα (2/9) μεταδίδεται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα το νέο κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ακόμα σ΄αγαπώ». Τη μουσική υπογράφει ο σπουδαίος Αντώνης Βαρδής και οι στίχοι ανήκουν στον καταξιωμένο στιχουργό Βασίλη Γιαννόπουλο.

Μία δυναμική μπαλάντα που θα αγαπήσουμε από το πρώτο άκουσμα.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν όμως εδώ, καθώς το «Ακόμα σ΄αγαπώ» αποτελεί το πρώτο single προπομπό της νέας δισκογραφικής δουλειάς της τραγουδίστριας, που θα ονομάζεται «Σ΄αγαπώ», εξ ολοκλήρου σε μουσική και στίχους των δύο δημιουργών, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Με το «Ακόμα σ΄αγαπώ» εγκαινιάζεται και η συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη MINOS EMI – A Universal Group Company, με την τελευταία να καλωσορίζει με μεγάλη χαρά μία από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής στη μεγάλη οικογένειά της.

«Δεν είχα δύναμη στο ορκίζομαι να φύγω, να σε αποφύγω, κι έμεινα για λίγο…»

http://www.youtube.com/watch?v=qVAIdH_opJc

Αφήστε το σχόλιό σας