Η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της ταξίδεψαν έως τη Μεγάλη Βρετανία για να βρεθούν κοντά με τους Έλληνες (και μη) θαυμαστές τους.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και η μουσική παράσταση της «Βαβέλ» άνοιξαν τα φτερά τους εκτός των ελληνικών συνόρων, πραγματοποιώντας τις προάλλες μία συναρπαστική συναυλία στο Λονδίνο.

Μαζί με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τους συνεργάτες της που αποτελούν ταυτόχρονα τους κύριους δημιουργικούς πυλώνες στο νέο δίσκο της «Βαβέλ» (ο οποίος κυκλοφορεί από τον περασμένο Ιούνιο από τη Feelgood Records), η αγαπημένη ερμηνεύτρια ενθουσίασε τους Έλληνες, Κύπριους αλλά και Άγγλους που έσπευσαν να την απολαύσει σε μία παράσταση διάρκειας περισσότερων από τριών ωρών.

Τη συναυλία άνοιξε ο Ελληνο-Ιορδανός δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Tareq, προτού παραχωρήσει τη σκηνή αποκλειστικά στη Νατάσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου επαναφέρει
τη «Βαβέλ» με νέες παραστάσεις στην Αθήνα

Τα νέα δείγματα της «Βαβέλ», οι προηγούμενες επιτυχίες της τριάδας καθώς και αγγλόφωνα τραγούδια σημαντικών δημιουργών, ειδικά διασκευασμένα για την περίσταση, κατείχαν το «προνόμιο» καθ’ όλη την εξέλιξη της παράστασης.

Η εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονφδίνο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στον ιστορικό και επιβλητικό πολιτιστικό χώρο του «KOKO», ο οποίος λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1900, σε μία μαγική βραδιά γεμάτη πάθος.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξορκίζει τις σιωπές
με το νέο single της «Βαβέλ»

Η Νατάσα Μποφίλιου έστειλε το ακόλουθο ευχαριστήριο διαδικτυακό μήνυμα, επιβεβαιώνοντας την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί:

« Ήταν τεράστια η τιμή να βρεθούμε σε αυτό το ιστορικό μέρος που έχουν παίξει καλλιτέχνες που μας έχουν εμπνεύσει και μας έχουν χαρίσει ατελείωτες στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης! Βέβαια, αν δεν ήταν γεμάτο το KOKO από την αγάπη και την ενέργειά σας, όλη αυτή η χαρά θα έμενε απλώς ένα όνειρο. Εσείς το κάνετε πραγματικότητα και σας ευχαριστούμε βαθιά γι’αυτό!»

Φωτογραφίες:

Αφήστε το σχόλιό σας