Δύο δείγματα από το παρελθόν της ελληνικής μουσικής «πειράζουν» ο Antonis B. με τη Νατάσσα Μποφίλιου στα φωνητικά.

Ένα κλασικό τραγούδι από τη γκάμα του ελαφρού τραγουδιού και μία γνωστή επιτυχία της δεκαετίας του ’60 διασκευάζουν ο Antonis B και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Το «Ας Ερχόσουν Για Λίγο» ερμήνευσε η Δανάη Στρατηγοπούλου περίπου στα τέλη της δεκαετίας του 1940 (His Master’s Voice, δίσκος Shellac 78στρ.) . Η μουσική ανήκει στον κορυφαίο εκπρόσωπο του είδους Μιχάλη Σουγιούλ και οι στίχοι στο Μίμη Τραϊφόρο.

Η ενδιαφέρουσα προσέγγιση του Antonis B. περιέχεται στο EP «Rappel» μαζί με μία επιπλέον παρόμοια προσάρμοση στο κομμάτι «Η Σκλάβα» που γνωρίσαμε από την Τζένη Βάνου και έγραψαν οι Γιώργος Μουζάκης και Γιώργος Γιαννακόπουλος (Columbia – ’64, δίσκος 45στρ.).

Ο Δημήτρης Σιάμπος ανέλαβε να υλοποιήσει το όραμα του Antonis B., προσδίδοντας μοντέρνο και urban ύφος στα συγκεκριμένα τραγούδια, σεβόμενος τη φόρμα τους.

Η Νατάσσα Μποφίλιου προσδίδει με την ερμηνεία της την κατάλληλη αέρινη πνοή.

Τα vintage αισθητικής video που συνοδεύουν το «Ας Ερχόσουν Για Λίγο» και το «Η Σκλάβα» δημιούργησε ο Χρήστος Γκίνης, συνδέοντάς τα με μία ιστορία αγάπης:

«Ο Αντώνης αποφασισμένος να σώσει την αγαπημένη του από το ιδιόρρυθμο καμπαρέ που εργάζεται, γίνεται μέρος μιας ιστορίας που θα καθορίσει τις ζωές όλων. Καταλυτικό ρόλο για την πορεία της σχέσης των δυο νέων, διαδραματίζει η πρωταγωνίστρια του καμπαρέ. Χρόνια μετά, ο Αντώνης, ανακαλώντας στη μνήμη του το χαμένο του έρωτα, γίνεται θεατής της σχέσης που τον σημάδεψε ανεξίτηλα, μεταφορικά και κυριολεκτικά», όπως περιγράφει ο ίδιος.

Κυκλοφορούν από τη Feelgood Records.

  •  «Ας Ερχόσουν Για Λίγο»:

  •  «Η Σκλάβα» (Παιδί Μου Παράξενο):

Αφήστε το σχόλιό σας