Ο Γιώργος Δασκαλάκης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του ολοκαίνουριου single του «Να ‘Σαι Καλά» και εμείς απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα!

Σε μία από τις καλύτερες καλλιτεχνικές φάσεις του, ο Γιώργος Δασκαλάκης φρεσκάρει τη δισκογραφική παρουσία του με νέο τραγούδι!

Το «Μέτρα», ένα κομμάτι που εισέβαλε δυναμικά στις ραδιοφωνικές συχνότητες από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας, αναθέτει τη σκυτάλη των επιτυχιών σε ένα δροσερό single το οποίο θα εμπεριέχεται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Γιώργου Δασκαλάκη τιτλοφορείται «Να ‘Σαι Καλά» και στη μουσική του διακρίνεται το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στους στίχους αυτό του Ηλία Φιλίππου. Οι δύο δημιουργοί είναι μόνιμοι πλέον συνεργάτες του καλλιτέχνη καθώς έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στις τελευταίες επιτυχίες του: «Μέτρα», «Είμαι… Εσύ», «Τι Τραβάω» και «Τα Βελούδινά Σου Χείλη».

Τα γυρίσματα για την ολοκλήρωση του επίσημου video clip έλαβαν χώρα στη Χαλκίδα, δίπλα στα νερά του Ευρίπου, με φόντο τις περιοχές της πόλης. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το «Να ‘Σαι Καλά» κυκλοφορεί από την Prime Productions με τη διανομή της Minos EMI.

Στίχοι - Lyrics

Να ‘σαι καλά όπου και να ‘σαι
τίποτα πια να μη φοβάσαι
Θα ‘χεις τη σκέψη μου μαζί σου
να ομορφαίνει  τη ζωή σου

Να ‘σαι καλά όπου και να ‘σαι
ένα μονάχα να θυμάσαι
Αν χρειαστεί  θα ‘μαι δικός σου
Φίλος, αγάπη κι αδερφός σου

Μπορεί να μη με σκέφτεσαι κι αγάπη αλλού να δίνεις
κι απ’ τη ζωή μας όλα να τα σβήνεις
Μα εγώ πάντα θα εύχομαι να ζεις τα όνειρα σου
και όποτε με θες θα ‘μαι κοντά σου

Αφήστε το σχόλιό σας