Και τη θέση της Queen Bey παίρνει…

Η Beyoncé ήταν από τους βασικούς headliners του Coachella 2017 όμως η εγκυμοσύνη της δεν την το επιτρέπει. Έτσι ακούγοντς τις συμβουλές των γιατρών της αποφάσησε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο φεστιβάλ.

Τη θέση της όμως θα πάρει μια τεράστια pop star ιδιαίτερα αγαπητη στο κοινό. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Lady Gaga. H Mother Monster σύμφωνα με το Billboard θα αντικαταστήσει τη Bey τα δύο Σάββατα 15 και 22 Απριλίου.

 

Η Gaga θα αντικαταστήσει τη Beyoncé  δύο συνεχόμενα Σάββατα (15 και 22 Απριλίου) στο Empire Polo Grounds στο Indio, Καλιφόρνια. Τα διευθυντικά στελέχη με τους διοργανωτές του φεστιβάλ Goldenvoice και AEG Live οριστικοποιουν τα σχέδια για να φέρουν στη μεγάλη σκηνή του Coachella τη Gaga και η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει τις επόμενες ημέρες, όπως πηγές λένε.

Λίγο μέτα η Lady Gaga ανέβασε στο Twitter μια ενημερωμένη αφίσα με το line-up, μαζί με τη λεζάντα: “Let’s party in the desert!

Να σας πούμε πως η Queen Bey θα είναι στο Coachella 2018, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το line up του φετινού φεστιβάλ.

Αφήστε το σχόλιό σας