Μυστική συναυλία στα Sony Studios στο Λος Άντζελες για τους Coldplay. Οι Chris Martin και η μπάντα του τραγούδησαν ακόμα μπροστά από μερικούς προσεκτικά επιλεγμένους τυχερούς ολόκληρο το νέο άλμπουμ τους «Ghost Stories». Μάθετε περισσότερα στο hit-channel.com.

Συνεχίζεται η δουλειά των Coldplay εν αναμονή της κυκλοφορίας του «Ghost Stories», τελευταίο άλμπουμ του γκρουπ που αναμένεται στις 25 Μαΐου.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε το συγκρότημα από τη Βρετανία τραγούδησε σε ένα «secret» live στα Sony Studios στο Λος Άντζελες μπροστά από ένα περιορισμένο και επιλεγμένο κοινό .

Ο Chris Martin και η παρέα του τραγούδησαν τα «Paradise», «Clocks» και όλα τα τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ και ήρθαν σε επαφή με τους τυχερούς fans που βρέθηκαν στο event, από τους οποίους αφαιρέθηκαν τα κινητά και άλλες συσκευές λήψης . Μόνο εξουσιοδοτημένοι φορείς μπορούσαν να τραβήξουν το live και τα πλάνα θα χρησιμοποιηθούν για το DVD της Deluxe έκδοση του «Ghost Stories».

To «secret» live στο Λος Άντζελες είναι η δεύτερη live εκτέλεση του νέου άλμπουμ των Coldplay μετά από αυτή στο iTunes Festival στο Austin πριν από λίγες εβδομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας