Την ταιριαστή συνεργασία τους συνεχίζουν Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου.

Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους «Το Μέσα Μου Φως», σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα.

«Το Μέσα Μου Φως» είναι το πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια του νέου EP με  τίτλο «Καταφύγιο» και έρχεται δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Μαζί Το Χειμώνα».

Ταυτόχρονα, έχουν αρχίσει την προετοιμασία των ζωντανών εμφανίσεών τους με το Στάθη Δρογώση στο «Σταυρό του Νότου».

Η κυκλοφορία του τραγουδιού «Το Μέσα Μου Φως» συνοδεύεται και από το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία  Γιάννη Παπαναστασόπουλου.

Κώστας Τσίρκας - Μυρτώ Βασιλείου - Hit Channel
Κώστας Τσίρκας – Μυρτώ Βασιλείου

Για το νέο project και το νέο τραγούδι, ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου γράφουν:

«Προσπαθώντας να περιγράψουμε τι ακριβώς είναι αυτό το νέο project μας, διαπιστώνουμε πως ο τίτλος και το περιεχόμενο έδεσαν “αυτόματα” μεταξύ τους, σαν κομμάτια παζλ που, από τύχη, βρήκαν τη φυσική τους θέση», σημειώνουν.

«Τραγούδια για προορισμούς και αναζητήσεις, για ανοιξιάτικες βόλτες και εσωτερικούς χώρους, αλλά πάντα με κοινή αναφορά μέρη και καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια, που η προοπτική τους δίνει ελπίδα και η απώλεια τους προκαλεί φόβο. Καταφύγια», τονίζουν.

«Το “Μέσα μου Φως”, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια αυτού του mini album, έρχεται να μας δείξει πως πολλές φορές το καταφύγιό μας μπορεί να μην είναι εκεί που θα περιμέναμε, αλλά βρίσκεται πάντα μέσα μας περιμένοντας την κατάλληλη αφορμή», ολοκληρώνουν.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας