Αρχική Προτείνουμε Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Σταυρό του Νότου

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Σταυρό του Νότου

-

Δες και αυτά

Με την υποστήριξη του Hit Channel

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα ανεβαίνουν ξανά με dance διαθέσεις στην ανανεωμένη σκηνή του Σταυρού Του Νότου (plus) για 4 μόνο Σαββατιάτικες εμφανίσεις: 13+20+27 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!

Για τέσσερα Σαββατόβραδα ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα όπως δεν τους έχετε ξαναδεί… χωρίς κανόνες αλλά με ανεξέλεγκτες dance διαθέσεις σε έναν Σταυρό Του Νότου (plus) όπως επίσης δεν τον έχετε ξαναδεί… αφού η γνωστή μουσική σκηνή έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε ένα όμορφο και δυνατό rock club!

 

Είσοδος: 10€   – Ώρα προσέλευσης: 22.30
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – Plus
Φραντζή 14,  Ν. Κόσμος
Ώρα έναρξης : 10:30
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

Αφήστε το σχόλιό σας