Στον Άλιμο δίνουν ραντεβού με το κοινό ο Μύρωνας Στρατής και η Ελισάβετ Σπανού.

Ο Μύρωνας Στρατής επιστρέφει στο «Nālu Cafe», έχοντας μαζί του την Ελισάβετ Σπανού.

Από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή.

Υστέρα από έξι μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, ο Mύρωνας Στρατής επανέρχεται με το μοναδικό στιλ του στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού με το «Nālu ». Πιο ώριμος και ανανεωμένος μουσικά, αλλά και  με την εμπειρία του στα live parties, έρχεται με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα για να ξεσηκώσει τον κόσμο μέχρι τελικής πτώσης.

Φέτος, μαζί του θα βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού για να μοιραστούν επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύουν οι ίδιοι αλλά και αναπάντεχες διασκευές που θα απογειώσουν το κέφι με το εκρηκτικό τους live performance.

Μύρωνας Στρατής - Ελισάβετ Σπανού - Nalu - Hit Channel

Νεανικός αέρας και δυνατά vibes δημιουργούν το απολυτό σημείο συνάντησης των Νοτίων Προαστίων και μετατρέπουν τις Παρασκευές του φετινού χειμώνα στο απόλυτο πάρτι.

Ο Μύρωνας Στρατής και η Ελισάβετ Σπανού θα τολμήσουν πολλά στη σκηνή του φιλόξενου και κεφάτου «Nālu», όπου το θερμόμετρο της διασκέδασης θα πιάσει κόκκινο με τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές, την ενέργεια, το χιούμορ και το ανεξάντλητο κέφι τους.

Το καλοκαίρι, ο Μύρωνας Στρατής πραγματικά εξέπληξε με το νέο τραγούδι του «Νόμος». Την ίδια περίοδο, η Ελισάβετ Σπανού επανεμφανίστηκε στη δισκογραφία με το καινούριο single «Εύκολα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας