Τα πιο πετυχημένα house PARTY που καθιερώθηκαν και συνεχίζονται  είναι «MUSIC C.C.C.P» (Music Common Collective Concentration Party) και αποτελείται από 10 ώρες non-stop μουσικής από πολύ γνωστους dj’s και σκοπευει στην απογείωση της διασκέδασης σας!

Μετά το πρώτο επιτυχημένο EVENT του MUSIC C.C.C.P στο Club Guzel στη Μύκονο, η περιοδεία συνεχίζεται σε επιλεγμένα Clubs της χωρας. Τη σκυτάλη πηρε τα Νέα Στύρα Ευβοίας όπου στις 11 Αυγούστου έγινε ενα ολοήμερο πάρτι στο Beach bar «Crystalbay». Απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, οι θαμώνες στα Νέα Στύρα διασκέδαζαν στους ρυθμούς των γνωστών dj που συμμετείχαν μεχρι αργά το βράδυ ξέφρενα και αναζωογονητικά και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Dim Pap, Monkylo, Mar P και Philip Z ένωσαν μαζι τις δυνάμεις τους, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας διασκέδαση στους πιο χορευτικούς ρυθμούς. Το Common Collective Concentration Party, το οποίο έχει αποδείξει ήδη ότι προσφέρει κάτι ξεχωριστό και από πλευράς μουσικής αλλά και διασκέδασης, δημιουργεί συνεχως νεες μεγαλες συνάντησεις της Dance σκηνής.

Αναμείνατε για νέες ημερομηνίες και σταθμούς ψυχαγωγίας που θα ανακοινωθούν σύντομα! Να μη το χάσει κανείς!

Αφήστε το σχόλιό σας