Οι εργασίες για το νέο άλμπουμ των Muse επίσημα ξεκίνησαν. Δείτε video και φωτογραφίες από το studio. Πότε θα ακούσουμε το πρώτο single;

Με τρις δημοσιεύσεις στο Instagram οι Muse και επίσημα έδωσαν το σήμα πως για το νέο τους άλμπουμ πια πρέπει να μετράμε αντίστροφα. Και αν και ο δίσκος είναι το πιο πιθανό να κυκλοφορήσει το 2015, τους τελευταίους μήνες του έτους όπως φαίνεται θα ακούμε το πρώτο single.

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Οκτώβρη με μια φωτογραφία με τον τίτλο «Day 1» που δείχνει τον Matt Bellamy, Dominic Howard και Chris Wolstenholme ενώ παίζουν μαζί στο studio. Λογικό να σκεφτούμε ότι ήταν η πρώτη ημέρα των ηχογραφήσεων.

Επιπλέον, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Matt Bellamy είχε αποκαλύψει τις λεπτομέρειες του νέου άλμπουμ των Muse (οικολογικά θέματα και solo κιθάρες) δηλώσεις που επιβεβαιώνουν το προχωρημένο στάδιο του έργου.

Στις 4 Οκτωβρίου, εμφανίστηκε ως μια νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά μπροστά από την κονσόλα μίξης «Listening to some FAT bass distortion»,. Το τελευταίο μήνυμα είναι ένα βίντεο που δείχνει τον Matt Bellamy που παίζει κιθάρα, αλλά έχουν κόψει τον ήχο και ακούμε μόνο το μπάσο και τα ντραμς, γιατί «The guitar amp is in another room».

Αφήστε το σχόλιό σας