Τα 35 χρόνια ιστορίας των MTV Video Music Awards θα εορταστούν κατάλληλα στη Νέα Υόρκη, εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Είναι επίσημο: Τα MTV Video Music Awards επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά το 2016. Η τελετή απονομής του 2018 θα λάβει χώρα στο περίφημο «Radio City Music Hall», στις 20 Αυγούστου 2018.

Την Τρίτη 17 Απριλίου, ο «φεγγαράνθρωπος» – σήμα κατατεθέν των βραβείων «παρέλασε» σε πολλούς δήμους της μητρόπολης για να διαδώσει τα ευχάριστα νέα. Το «Radio City Music Hall» έχει φιλοξενήσει τη διοργάνωση για δώδεκα φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου της ιστορικής, πρώτης τελετής απονομής το 1984.

Η επιστροφή στο «Μεγάλο Μήλο» δίνει το σύνθημα για μία μεγάλη γιορτή.

Η Νέα Υόρκη είναι κατάλληλη επιλογή για τη φιλοξενία των φετινών MTV VMA. Είναι η γενέτειρα και το εκκολαπτήριο πολλών από τα πιο δημοφιλή είδη μουσικής, από τη salsa του Ανατολικού Harlem μέχρι τη ντίσκο του κέντρου και από το punk rock του East Village μέχρι το hip-hop του Bronx.

Η πόλη συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μουσικής καινοτομίας, έχοντας εγκατεστημένες 72 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κόσμο της ψηφιακής μουσικής, περισσότερες από το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες μαζί.

Φυσικά, είμαστε ακόμη στην άνοιξη και όλοι γνωρίζουν ότι η εποχή των MTV Video Music Awards είναι το καλοκαίρι. Απέχουμε μερικούς μήνες, αλλά μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τους υποψηφίους, τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν και ό,τι άλλο θα μετατρέψει τα VMA στο απόλυτο πάρτι.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα MTV Video Music Awards θα επιστρέψουν στο “Radio City Music Hall”, όπου ξεκίνησαν το 1984”, δήλωσε ο Andy Lustgarten, Πρόεδρος της The Madison Square Garden Company.

«Τα VMA δε μοιάζουν με καμία άλλη εκδήλωση, συνδυάζουν μουσική που γράφει ιστορία με συναρπαστικές και απροσδόκητες στιγμές που δημιουργούν μία αξέχαστη εμπειρία και το “Radio City” είναι το τέλειο σκηνικό γι’ αυτόν τον εορτασμό.»

Αφήστε το σχόλιό σας