Το duo από την Νέα Υόρκη οι MS MR είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουν τα 4 τραγούδια του debut EP τους, Candy Bar Creep Show, αποκλειστικά από τον λογαριασμό τους στο Tumblr msmrmusic.tumblr.com.

Όπως πάντα οι MS MR κάνουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά – για πρώτη φορά στα χρονικά ένα EP αποκαλύπτεται ολόκληρο μέσω του Tumblr. Διαβάστε πως ακριβώς λειτουργεί: Κάθε Δευτέρα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες ένα νέο τραγούδι θα αποκαλύπτεται μαζί με το εξώφυλλό του, το video και ένα επίσημο remix. Η μπάντα επίσης θα κάνει post το κάθε τραγούδι και θα προσκαλεί τον κόσμο να κάνουν το δικά τους remixes και να τα στέλνουν στους MS MR. Η μπάντα θα επιλέγει τα αγαπημένα της και θα τα εντάξει στην επίσημη καμπάνια του δίσκου το επόμενο έτος. Το Candy Bar Creep Show EP θα κυκλοφορήσει στις 18.09 και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes τώρα.

Οι MS MR δήλωσαν: «Δεν είναι μυστικό ότι συμπαθούμε ιδιαίτερα το Tumblr. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε πράγματα και αισθανόμαστε ότι είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε το EP μας. Είχαμε μια απίστευτη πηγή έμπνευσης και υποστήριξης και ως αντάλλαγμα θέλαμε να ακούσουν οι fans μας την μουσική μας μέσω αυτής της κοινότητας που συνέβαλε στη δημιουργία κάτι διαφορετικού. Από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το project, ενδιαφερόμασταν να διερευνήσουμε το πώς η μουσική ξεπερνά και ενισχύει την τέχνη σε όλα τα μέσα. Με την κυκλοφορία του

Candy Bar Creep Show στο Tumblr, είμαστε ελεύθεροι να παρουσιάσουμε κάθε τραγούδι σε ένα μεγαλύτερο κοινό, δίνοντας σε κάθε τραγούδι την ευκαιρία να έχει την δική του ταυτότητα και το δικό του δωμάτιο».

Αφού κυκλοφόρησαν από μόνοι τους το single “Hurricane” και το εξαιρετικό video δημιουργώντας τεράστιο buzz, πέρασαν λίγο καιρό με τους Yourstu.ly, KEXP Radio και πραγματοποίησαν την πρώτη Αμερικάνικη περιοδεία τους αυτό το καλοκαίρι με τους Marina & The Diamonds.

Αυτή τη στιγμή οι MS MR είναι έτοιμοι για το Φθινόπωρο και επιθυμούν να βυθιστείτε και εσείς στο Candy Bar Creep Show.

Αφήστε το σχόλιό σας