Οι Μπλε και η Θεοδοσία Τσάτσου μαζί σε μία μεγάλη συναυλία για τα είκοσι χρόνια του συγκροτήματος.

Οι Μπλε (ο Γιώργος Παπαποστόλου – μουσική, ο Γιώργος Παρώδης – στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά – φωνή και η Νατάσα Αλεξίου – βιολί) συναντούν τη Θεοδοσία Τσάτσου σε μία συναυλία – γιορτή!

Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο «Eνοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους Μπλε τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Αθήνα στη γιορτινή συναυλία για τα είκοσι χρόνια των Μπλε και ήταν το έναυσμα για μία σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά.

Μαζί τους οι μουσικοί:Ο Στέλιος Φράγκος στην κιθάρα, ο Χρήστος Κουτσούρης στα τύμπανα, ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης στα πλήκτρα και ο Χρήστος Κλάρος στο μπάσο.

Εισιτήρια

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Σάββατο 1 Ιουλίου
Ώρα: 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Τα πρώτα 500 εισιτήρια: 13€
Κανονικό: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 210723456
– Online: www.ticketservices.gr

Και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC.

Αφήστε το σχόλιό σας