Οι Μπλε και η Θεοδοσία Τσάτσου μαζί σε μία μεγάλη συναυλία για τα είκοσι χρόνια του συγκροτήματος.

Οι Μπλε (ο Γιώργος Παπαποστόλου – μουσική, ο Γιώργος Παρώδης – στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά – φωνή και η Νατάσα Αλεξίου – βιολί) συναντούν τη Θεοδοσία Τσάτσου σε μία συναυλία – γιορτή!

Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο «Eνοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους Μπλε τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Αθήνα στη γιορτινή συναυλία για τα είκοσι χρόνια των Μπλε και ήταν το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί, στη σκηνή του «Principal Club Theater» στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από είκοσι χρόνια ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία του συγκροτήματος.

Μαζί τους οι μουσικοί: Στέλιος Φράγκος (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).

Αφήστε το σχόλιό σας