Ένα και μοναδικό live στην Αθήνα για τους ΜΠΛΕ.

Οι ΜΠΛΕ συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους, με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και με εκρηκτικές συναυλίες, όπως αυτή που θα δώσουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, όταν θα εμφανιστούν στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Επτά άλμπουμ και ένα διπλό best of, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, έχουν καθιερώσει τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συνολικά, χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν pop – rock στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk αλλά και τζαζ, ενώ ταυτόχρονα σημείωσαν αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία.

Φέτος μαζί με τους συνυπάρχει, ως special guest, ο Ελληνο-Γάλλος Georges Perin, ένας soul – funk performer με πλούσιο βιογραφικό και δισκογραφία, που έχει ανοίξει συναυλίες ξένων καλλιτεχνών όπως ο James Brown, η Nina Simone, ο Mick Taylor κ.ά.

Τους ΜΠΛΕ αποτελούν ο Γιώργος Παπαποστόλου στη μουσική, ο Γιώργος Παρώδης στους στίχους, η Τζώρτζια Κεφαλά στη φωνή και η  Νατάσα Αλεξίου στο βιολί και στα φωνητικά.

Μαζί τους στη σκηνή οι μουσικοί: Ο Πάνος Παπάζογλου στην κιθάρα, ο Διαμαντής Καραγιαννακίδης στα πλήκτρα, ο Χρήστος Κλάρος στο μπάσο και ο Χρήστος Κουτσούρης στα τύμπανα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας