μπελ επόκΑπό Παρασκευή 8 έως Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 ανεβαίνει η παράσταση «μπελ επόκ» σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χριστοφή, για 7 μόνο παραστάσεις στη Σκηνή Φουαγιέ του Επί Κολωνώ.

«μπελ επόκ»

Μερικά λόγια για το έργο:

Belle epoque. «Ωραία εποχή».

Σήμερα, στη θεατρική «μπελ επόκ» του Ανδρέα Φλουράκη, συμβαίνουν πολλά: Ένα ζευγάρι αντί να βγει για φαγητό, πάει θέατρο. Ένα κοριτσάκι απαγγέλει ποιήματα. Ένα αγόρι ζητάει από έναν διασώστη να τον βοηθήσει να βρει τη μαμά του κάτω από τα χαλάσματα. Ο υπερήρωας Σπαίντερμαν εμφανίζεται πάντα την κατάλληλη στιγμή. Ένας άνθρωπος έχει για σπίτι του μια εσοχή στον τοίχο. Ένας νεαρός θέλει να αράξει στη θάλασσα, και η κοπέλα του ονειρεύεται μια αραβική άνοιξη και ζώνεται με χειροβομβίδες.

Στο έργο «μπελ επόκ», η μία ιστορία διαδέχεται την άλλη, όπως διαδέχεται η κάθε εποχή του χρόνου την προηγούμενη. Τέσσερις εποχές, τέσσερις παράξενες ιστορίες, οκτώ πρόσωπα, σε ένα καλειδοσκόπιο μιας σύγχρονης εποχής που είναι «ωραία» με έναν δικό της τρόπο..

Διαδηλώσεις, καπνογόνα, φίδια, βόμβες, ωτοασπίδες, φραπεδάκια και μια ομπρέλα. Θραύσματα ενός κόσμου που διαλύεται και καταρρέει αλλά καταφέρνει τελικά να συνεχίσει.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ:
Ξυπνήστε με όταν περάσει ο χειμώνας.
Μην το ξεχάσετε.
Όταν περάσει ο χειμώνας.

Ημέρες Παραστάσεων:από Παρασκευή 8 έως Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012
Ώρα έναρξης:21:15
Διάρκεια παράστασης:60 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου:10,00€
Χώρος:Σκηνή Φουαγιέ

Αφήστε το σχόλιό σας