Ο Μπάμπης Στόκας είναι ο νέος καλεσμένος της Ράνιας Κωστάκη.

Μία διαφορετική νύχτα έρχεται στο «Ρυθμό 949», μία νύχτα που δε θα μοιάζει με τις προηγούμενες. Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, καλεσμένος ο Μπάμπης Στόκας σε μία εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Η Ράνια Κωστάκη σε ρόλο «ανακρίτριας» και μία «Νύχτα στον Ρυθμό 949» που… δε θα είναι όπως την περιμένεις. Ο μοναδικός μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Μπάμπης Στόκας, που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Πυξ Λαξ από το 1989, θα ερμηνεύσει τραγούδια όπως δεν τα έχουμε ακούσει πότε ξανά.

Μείνετε συντονισμένοι στα ραδιόφωνά σας αλλά και online στη σελίδα του «Ρυθμού 949» στο Facebook, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 21:30 ακριβώς, για να απολαύσετε ζωντανά τον Μπάμπη Στόκα, με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας, οι Πυξ Λαξ επανήλθαν με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο που έχει τον τίτλο «Μια Μέρα Πριν Το Χειμώνα» και κυκλοφόρησε το Μάιο από την Panik Oxygen.

Λίγο καιρό αργότερα, «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», το τραγούδι σήμα – κατατεθέν από το άλμπουμ, απέκτησε ένα διαφορετικό ηχόχρωμα, με τον Μπάμπη Στόκα να ενώνει τη φωνή του με εκείνη της Πάολα.

Κάντε like στη σελίδα του και περιμένετε την ειδοποίηση «Ρυθμός 949 fm is now live» για να δείτε όλα όσα διαδραματίζονται. Nνύχτες γεμάτες εκπλήξεις μόνο στο «Ρυθμό 949».

Update 14/11: Η εκπομπή «Νύχτα στον Ρυθμό 949» με καλεσμένο τον Μπάμπη Στόκα αναβάλλεται.

 

Αφήστε το σχόλιό σας