Στη μεγάλη οθόνη θα εμφανιστεί ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Success Story» και τα πρώτα πλάνα μόλις ήρθαν στο «φως».

Το «Success Story» είναι η καινούρια γκρίζα κωμωδία του Νίκου Περάκη που έγραψε η Κατερίνα Μπέη και αφορά έναν παθιασμένο έρωτα στα χρόνια της απερισκεψίας.

Ο Παναγής Πάνδωρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι ένας εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, γοητευτικός κι αδίστακτος. Η Τζορτζίνα Τσελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη) είναι μία άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, όμορφη και αποφασισμένη να πετύχει.

Οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται ξαφνικά, απερίσκεπτα και παράφορα και παντρεύονται. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μια δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της.

Η ραγδαία αλλαγή των οικονομικών δεδομένων, η αυτοκτονία του πατέρα του Παναγή για χρέη κι η επικείμενη ανάμειξη του στην πολιτική, μεγεθύνουν τις αντιθέσεις τους και απομακρύνουν το ζευγάρι δίνοντας, ραγδαία σχεδόν, τη θέση του θαυμασμού, του πάθους και της έλξης, στην απογοήτευση, την αποξένωση και τελικά την υποτίμηση και τον ανταγωνισμό.

Τότε αρχίζει ο παραλογισμός, καθώς η ιστορία αγάπης τους γίνεται μίσους κι εκδίκησης, με τους δυο τους να φτάνουν στα άκρα προκειμένου να επιβιώσουν.

Ο Πάνος Μουζουράκης υποδύεται στη μεγάλη οθόνη το ρόλο του «Ιάσονα Σολωμού»:

Εκτός από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Φιόνα Γεωργιάδη και τον Πάνο Μουζουράκη, πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Αννίτα Κούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Πάνος Κρανιδιώτης και Γιάννης Κοκιασμένος.

Συμμετέχει ο Δημήτρης Πετρόπουλος ενώ συμμετέχουν φιλικά οι Μαρία Αλιφέρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρία Μπακοδήμου και Ορφέας Αυγουστίδης.

Το «Success Story» έρχεται στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου από την Odeon.

Δείτε επίσης: Ο Πάνος Μουζουράκης σκιαγραφεί
το πορτρέτο της ζωής του σε α’ πρόσωπο

Πάνος Μουζουράκης - Panos Mouzourakis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας