Ο Mossel, ο Έλληνας DJ με τη διεθνή καριέρα, κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του.

Ακόμα ένα εθιστικό dance track δημιούργησε ο Έλληνας DJ, παραγωγός και μοντέλο, Mossel. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την Taylor Tote στα φωνητικά και μας παρουσιάζουν το «Take Me Home» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία πραγματοποιεί εμφανίσεις και κάνει παραγωγές.

Ο Mossel έχει σπουδές στην ηλεκτρονική μουσική και κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα, εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όπως οι Martin Garrix, Jay Hardway και Julian Jordan, ενώ ήταν ο πρώτος Έλληνας DJ που έπαιξε στο φημισμένο «Ultra Music Festival» της Κροατίας.

Ο ταλαντούχος παραγωγός είναι ο πρώτος Έλληνας DJ που έχει πραγματοποιήσει περιοδεια σε πόλεις της Ινδίας και ο πρώτος Έλληνας που περιόδευσε στην Αμερική κάνοντας μεταξύ άλλων και ένα sold out show στην «Times Square». Ακόμα, έχει εμφανιστεί σε μεγάλα events, όπως τα «Color Day Festival», «Supersonic India» και «Strumica Open Festival».

Στο ολοκαίνουριο single «Take Me Home», ο Mossel συναντά μουσικά τη βραβευμένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Taylor Tote, η οποία είχε τη μεγάλη τιμή να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο της χώρας της το 2014 στο «Madison Square Garden» για το «New York Liberty event».

Το NJ την χαρακτήρισε ως «μια από τις 25 must hear-local bands» για την «big voice, old soul’ style».

Το «Take Me Home» αναμένεται να μας ξεσηκώσει και να γίνει ύμνος για τους λάτρεις της club σκηνής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας