Το «Lover’s Lover» του Mossel με τη φωνή της Niyola είναι ένα ιδανικό τραγούδι για το 2018.

Ήταν ένας ατελείωτος χειμώνας. Καθώς ο ήλιος βγαίνει από τον γκρίζο ουρανό, η μουσική που συνοδεύει την ανατολή είναι εδώ. Ένα τραγούδι έτοιμο να εκραγεί, να σε κάνει να κουνηθείς. Ο λόγος για το single «Lover’s Lover» από τον DJ Mossel και τη Niyola από τη Νιγηρία.

Εδώ έχουμε δύο αγαπημένους ανερχόμενους καλλιτέχνες από χώρες με αρχαίο πολιτισμό που συναντιούνται για να ενσωματώσουν τη μουσική τους κληρονομιά σε ένα σύγχρονο πολιτισμό. Το single επίσης διαθέτει εξαιρετικά κρουστά από τον Kunle Ade, το γιο του Νιγηριανού θρύλου, King Sunny Ade.

Εκτός του ότι είναι ο σωστός ήχος για το καλοκαίρι, είναι επίσης ένα τραγούδι με διεθνή ήχο, φτιαγμένο από καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες και το οποίο θα κυκλοφορήσει από σημαντικά dance labels σε όλο τον κόσμο.

Οι επιρροές από ευρωπαϊκή house και αφρικανικό drumming καθώς και το αμερικανικό EDM μπορούν να ακουστούν στο «Lover’s Lover». Είναι εύλογο να πούμε ότι το drop στο 1:42 είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει το 2018. Αυτό είναι η euphoric pop, μία ωδή στην ελευθερία μετά από μια κακή σχέση και τις απρόβλεπτες διαστάσεις που μπορεί να έχει στη συνέχεια.

Ο Mossel άρχισε να γράφει μουσική πριν την εφηβεία και από τα 14 έπαιζε ως DJ σε μπαρ της Αθήνας. Από τότε έχει παίξει σε όλο τον κόσμο εξαπλώνοντας το brand του, στην dance μουσική παγκοσμίως. Ο Mossel ήταν ο πρώτος Έλληνας DJ που εμφανίστηκε στο Ultra Festival στην Κροατία – ήταν επικεφαλής στο Radio Stage. Επίσης έχει κάνει περιοδεία στην Ινδία, έχει παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε sold out γήπεδα

Η Niyola γεννήθηκε στο Lagos, της Νιγηρίας. Το πρώτο της single, «Toh Bad» κυκλοφόρησε το 2013 και μετά ακολούθησαν και άλλες κυκλοφορίες. Ήταν υποψήφια για διάφορα βραβεία στην Νιγηρία, συμπεριλαμβανομένων για το «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη» και για το «Τραγούδι της Χρονιάς».

Αυτοί οι καλλιτέχνες ήρθαν σε επαφή από τις δημιουργικές δυνατότητες της τεχνολογίας. Ένας αληθινός συνδυασμός του 21ου αιώνα, με ένα τραγούδι που είναι ιδανικό για το 2018. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Κυκλοφορεί από την 314 Records.

Αφήστε το σχόλιό σας