Με νέο-vintage ενορχήστρωση και μία ονειρική ερμηνεία ανανεώνεται το κλασικό «Σ’ Αγαπώ».

Ο Μonsieur Minimal και ο Hiras διασκευάζουν με σεβασμό, αλλά και άποψη, ένα από τα πιο όμορφα και ερωτικά τραγούδια στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Το υπέροχο «Σ’ Αγαπώ» που είχε τραγουδήσει πρώτη η αξέχαστη Τζένη Βάνου, παίρνει νέα σάρκα και οστά μέσα από τη νέο-vintage ενορχήστρωση των δυο καλλιτεχνών και την ονειρική ερμηνεία της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Η μουσική του Monsieur Minimal χαρακτηρίζεται κυρίως ως indie pop, αλλά με πολλές ηλεκτρονικές επιρροές και στοιχεία, που εκφράζεται μέσα από απλές, όμορφες μελωδίες και «γλυκά» pop φωνητικά.

Ο Monsieur Minimal έχει κερδίσει αξιοσημείωτη αναγνώριση.

Στο βιογραφικό του διαθέτει πέντε άλμπουμ, μουσικές συλλογές στο εξωτερικό (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), ηχογραφήσεις για τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις στην Αμερική και τον Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως με τη Δήμητρα Γαλάνη στο «Μία Ζωή» και το άνοιγμα της συναυλίας του Moby στην Ελλάδα το 2011, και μεγάλη παρουσία στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό playlist.

Τη μουσική στο «Σ’ Αγαπώ» έχει γράψει ο συνθέτης Νίκος Μαμαγκάκης και οι στίχοι ανήκουν στο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Νίκο Φώσκολο. Το τραγούδι γράφτηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Λεωφόρος του Μίσους» (1968) του Φώσκολου.

Κυκλοφορεί από τη Mo.Mi. records και τη Minos EMI /Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας