Ρόλο στη νέα ταινία του 007 θα έχει η Monica Bellucci!

Ο Daniel Craig/James Bond θα έχει καλή παρέα στην επερχόμενη ταινία 007. Ο σκηνοθέτης Sam Mendes (πίσω από την κάμερα ήδη από το προηγούμενο «Skyfall«) ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία του James Bond θα ονομάζεται «Spectre«, θα φτάσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2015 και στο cast θα είναι η πανέμορφη Monica Bellucci!

Η Ιταλίδα ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της Lucia Sciarra δίπλα στην άλλη υπέροχη πρωταγωνίστρια, την Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux, η οποία θα υποδυθεί την Madeleine Swann.

James Bond  Spectre Cast
James Bond Spectre Cast

Στο cast, επιβεβαιώθηκε η παρουσία των DaBen Whishaw, Ray Fiennes και Naomie Harris, που έπαιξαν ήδη στο προηγούμενο «Skyfall». Ενώ στους νέους επιβεβαιώθηκε η παρουσία των Andrew Scott, Dave Bautista kai Christoph Waltz, δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ για τον καλύτερο ηθοποιό για τους ρόλους του στο «Inglourious Basterds» και «Django Unchained» του Quentin Tarantino.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της πλοκής, αλλά θα ξέρουμε σύντομα περισσότερα. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Daniel Craig ως James Bond, για τέταρτη φορά, θα οδηγήσει μια Aston Martin DB10. Επίσης η  «Μ» γίνεται άνδρας και τον ρόλο θα υποδυθεί ο Ralph Fiennes,ενώ τον Q ο Ben Whishaw.

Αφήστε το σχόλιό σας