Η τραγουδίστρια βάζει τέλος στη σχέση της με τον Robert Ackroyd δεν θέλει να ζήσει μια άλλη μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως.

Η Katy Perry βάζει τέλος στο ειδύλλιο με τον Robert Ackroyd.
Η τραγουδίστρια από τη Santa Barbara αποφάσισε να γυρίσει στη μοναχική ζωή της και βάζει τέλος στη σύντομη σχέση της με τον κιθαρίστα των Florence And The Machine. Οι δυο τους που φαίνονταν αρκετά καλά στο Coachella Festival με τον πρώην σύζυγο της Katy, Russell Brand, να είναι έξω φρενών και σκαμμένος από τη ζήλια του.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στη τραγουδίστρια αποκάλυψε στη Sunday Mirror ότι ο βασικός λόγος που οδήγησε την Katy να χωρίσει με τον Robert είναι η αδυναμία της να ζήσει μια σχέση κοντά στον αγαπημένο της εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που την οδηγούν να ταξιδεύει συνέχεια. Έτσι μη θέλοντας η Katy να ξανακάνει μια σχέση από απόσταση αποφάσισε να χωρίσει.

Ποιος ξέρει τώρα που η Perry είναι πάλι μόνη αν ο πρώην προσπαθήσει να τη ξανακατακτήσει.Πριν από λίγες ημέρες ο Brand είχε δήλωσε μετανιωμένος που της ζητήσει διαζύγιο και πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από την πρώην του.

Πέρα από αυτό την Κυριακή 20 Μαΐου η Katy Perry εμφανίστηκε στα Billboard Music Awards 2012 ξαφνιάζοντας τους πάντες αφού εμφανίστηκε στο Red Carpet παρέα με τη 91 χρονών γιαγιά της.

Αφήστε το σχόλιό σας