Το συγκρότημα Μονά Ζυγά, έχει μία σημαντική πορεία στον χώρο της μουσικής και πλέον, καθώς βρίσκεται κάτω από την στέγη της δισκογραφική Cobalt, είναι έτοιμοι να δείξουν όλο το εύρος του ταλέντου τους.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Κωνσταντίνος Σκέρλος στα φωνητικά, Άκη Δρίβα στα κρουστά και στην κιθάρα τον Σταύρο Τούτση. Νέα παιδιά κι οι τρεις κι η φιλία τους κρατάει πάνω από 15 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν το 2002 όταν το πήραν απόφαση να στήσουν αυτό το συγκρότημα.

Με όρεξη γι αυτό που κάνουν, πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP – άλμπουμ σε συνεργασία με την Cobalt ονόματι «Βουτιά στο κενό». Πριν από αυτό, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single «Πριν σε χάσω» από την Warner το 2012. Η πορεία τους από τότε πηγαίνει αρκετά καλά και μετράνε δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το τελευταίο τους EP περιέχει τα τραγούδια: Μην αργείς, Ψάχνω να σε βρω, Βουτιά στο κενό. Μια ευχή, Πες μου τι θες.

Το πρώτο κομμάτι που τρέχουν από το νέο μουσικό βήμα τους είναι το «Μην Αργείς» κι επίσης ετοιμάζονται για το καλοκαίρι αλλά και τις εμφανίσεις τους.

Ακούστε το τελευταίο τους single αλλά μπείτε στο official account τους στο Youtube για να βρείτε όλα τα τραγούδια από το EP αλλά και για ότι άλλο ετοιμάζουν τους επόμενους μήνες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας