Ο Μάικλ Ντάγκλας έχει 3 μήνες ζωής καθώς ο καρκίνος στον φάρυγγα ξαναχτύπησε, τονίζει το περιοδικό Νational Enquirer.

Στο πάνω μέρος του εξωφύλλου που αναφέρει ότι η Αντζελίνα Τζολί πάσχει από νευρική ανορεξία και ζυγίζει μόλις 37 κιλά και στο ίδιο σημείο υπάρχει η είδηση ότι ο Μάικλ Ντάγκλας είναι πολύ άρρωστος και έχει μόλις 3 μήνες ζωής.

upl56ab9a0cdbf58

Ο ίδιος ο Μάικλ Ντάγκλας έχει διευκρινήσει στο παρελθόν ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοολ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία».

Την ίδια στιγμή επιστήμονας από την κλινική Mayo που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε την άποψη του ηθοποιού, καθώς υποστήριξε πως είναι αλήθεια τα όσα είπε ο Ντάγκλας για αυτή τη μορφή καρκίνου.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2010, και οι γιατροί θεωρούσαν πιθανή τη μοιραία εξέλιξη της υγείας του. Ωστόσο, εκείνος φάνηκε να επανακάμπτει. Αν όμως, ισχύει το δημοσίευμα, τότε ο 71χρονος ηθοποιός φαίνεται πως περνάει δύσκολες ώρες.

Αφήστε το σχόλιό σας