Με ένα αριστοτεχνικό και εκπληκτικό video ο Moby κατορθώνει να κεντρίσει την προσοχή και να διαδώσει τα ηχηρά του μηνύματα.

Ο Moby κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «These Systems Are Falling», μέσα από το οποίο μας παρουσιάζει ένα video clip – αριστούργημα που με την πάροδο λίγων ωρών αναδείχθηκε σε θέμα συζήτησης.

Ο δραστήριος Αμερικανός τραγουδιστής, δημιουργός, μουσικός και DJ θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες στο πεδίο της dance μουσικής κατά τις αρχές της δεκαετίας των 90’s, εισάγοντας τη μουσική αυτού του είδους στις προτιμήσεις ενός γενικότερου κοινού στην Αμερική και στην Αγγλία.

Η έμπνευσή του διαφοροποιήθηκε από τις επικρατούσες τάσεις στην ambient και τη house μουσική, όπως διαφοροποιημένος είναι και ο προσωπικός τρόπος ζωής που ακολουθεί. Είναι γνωστός για τις ριζοσπαστικές χριστιανικές πεποιθήσεις του και για τον περιβαλλοντολογικό και χορτοφαγικό ακτιβισμό του.

Στο βιογραφικό του διαθέτει μεταξύ άλλων έξι υποψηφιότητες για Βραβείο Grammy και δύο για Brit Award, ενώ έχει κατακτήσει τρία Platinum Europe Awards από την IFPI.

«Are You Lost In The World Like Me?»

Αυτές τις ημέρες ο Moby κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του που τιτλοφορείται «These Systems Are Falling», υπό την επωνυμία «Moby & The Void Pacific Choir».

Tο «Are You Lost In The World Like Me?» συγκαταλέγεται στα τραγούδια του δίσκου που θέλουν να διαδώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την κοινωνική αποξένωση που έχει επιφέρει η υπέρμετρη χρήση τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή μας.

Για να συμβεί αυτό ο Moby δημιούργησε με τη συμβολή του Steve Cutts ένα αριστοτεχνικό και εκπληκτικό video clip υψηλής αισθητικής που μας μεταφέρει στην πρώιμη εποχή των κινουμένων σχεδίων, όπως ήταν η μορφή τους κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Στο νοσταλγικό σκηνικό, βέβαια, παρεμβαίνει οι συνήθειες που επικρατούν στη μοντέρνα καθημερινότητα, στιγματισμένες από τα κινητά, τα emoticons, το ρατσισμό και οτιδήποτε άλλο μας απομακρύνει και μας αποσπά από τα μικροπράγματα που κρύβουν τις πραγματικές χαρές στη ζωή.

Αναμφισβήτητα, η καλοδουλεμένη μίξη των εποχών μας αφήνει άφωνους. Η περιήγηση στο σήμερα μέσα από την εικόνα του χθες δίνει μία γερή «γροθιά στο στομάχι».

Όταν το video clip τελειώσει το αρχικό ερώτημα ενισχύεται στο μυαλό του θεατή: Είμαστε και εμείς χαμένοι στη δίνη του σύγχρονου κόσμου;

Αφήστε το σχόλιό σας