Στο Βεάκειο Θέατρο θα τραγουδήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μία συναυλία γεμάτη επιτυχίες και αγαπημένη τραγούδια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, συνεχίζει το μελωδικό του ταξίδι και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύοντας στην Ελλάδα.

Ένα ταξίδι με πολλή μουσική και αγαπημένα τραγούδια που θα φτάσει στο τέλος με μία μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας:

«Άγγιγμα Ψυχής», «Και Θα Χαθώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Ακατάλληλη Σκηνή», «Πάρτι», «Το Σ’ Αγαπώ», «Το Καλοκαίρι Μου», «Δε Φεύγω», «Αν Μου Τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα Με» από τη συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου.

Το «Κοίτα Με» είναι ένα τραγούδι που βρίσκει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε πλήρη συνθετική και ερμηνευτική ωριμότητα και τη Λίνα Νικολακοπούλου σε μία άκρως δημιουργική στιγμή όπου συλλαμβάνει ένα καθημερινό «στιγμιότυπο» και το μετασχηματίζει σε κάτι μοναδικό.

Το καλοκαίρι αυτό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει για πρώτη φορά στη σκηνή μία νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, τη Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο – πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα) και Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο – κρουστά).

Εισιτήρια

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα: 21.00

Τιμή Εισιτηρίου
Προπώληση: 13€
Στην είσοδο: 15€

Προπώληση εισιτηρίων
TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
Και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC.

Δείτε επίσης: «Κοίτα Με», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
επανήλθε με ένα τραγούδι – έκπληξη

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Mixalis Xatzigiannis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας