Το στίγμα του αφήνει έντονο (και πάλι) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει δυναμικά στις επιτυχίες. Το νέο τραγούδι του μόλις έκανε θριαμβευτική είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Στη δημιουργική συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, που είχε δώσει μέχρι τώρα τα τραγούδια «Κράτα Με Εδώ» και «Κοίτα Με», προστίθεται αυτή τη φορά η πολύτιμη φωνή και ερμηνεία της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη.

Η ολοκαίνουρια μπαλάντα «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ» είναι μια από τις πιο σπάνιες μουσικές συναντήσεις τα τελευταία χρόνια.

Τα όμορφα τραγούδια βγαίνουν, άλλωστε, σαν την αγάπη, μέσα από τα απλά και τα αληθινά. Και μιλούν απλά και αληθινά: όπως κάνει τώρα η Λίνα Νικολακοπούλου με τους στίχους της κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη μουσική του. Και οι δυο τους δημιουργούν ένα πραγματικό κομψοτέχνημα. Οι στίχοι οδηγούν τη μελωδία και η μελωδία εκρήγνυται γλυκά μέσα από αυτούς. Μαζί…

Και, φυσικά, απλός και αληθινός, με όλο το αίσθημα και την αγάπη που μπορεί να βγαίνει μέσα από ένα τραγούδι, όπως το «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ», είναι ο μοναδικός τρόπος που το λένε η Δήμητρα Γαλάνη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μαζί…

Την εβδομάδα που μόλις ολοκληρώθηκε, το τραγούδι εκτινάχθηκε 15 θέσεις για να βρεθεί ανάμεσα στα 14 τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε τροχιά μεγάλων επιτυχιών.

Το «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music και προλογίζει το νέο δίσκο του Μιχάλη Χατζηγιάννη που είναι καθ’ οδόν.

Διαβάστε ακόμα:
Μιχάλης Χατζηγιάννης & Δήμητρα Γαλάνη
σμίγουν στο «Σε Ποιον Να Πω To Σ’ Αγαπώ»

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δήμητρα Γαλάνη - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας