Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτό το χειμώνα δοκιμάζεται στο θεατρικό σανίδι και σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό μιλάει για το νέο του εγχείρημα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» και μίλησε για το μιούζικαλ «Άννι» στο οποίο θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί φέτος.

Πώς αποφάσισε, αλήθεια, να ασχοληθεί με το θέατρο και δη με αυτό το είδος; Ο καλλιτέχνης δίνει τις απαντήσεις του:

«Για μένα είναι μία ωραία πρόκληση και την αντιμετωπίζω με κέφι. Είναι μία περιπέτεια, ένα ερεθιστικό δρώμενο που μου εξάπτει τη φαντασία και την καλλιτεχνική μου περιέργεια. Σαφώς δεν είναι ο χώρος μου, παρόλο που ένας ικανός τραγουδιστής μπορεί να τον υπηρετήσει και μάλιστα σωστά. Παγκοσμίως στα μιούζικαλ συμμετέχουν τραγουδιστές που μπορούν να αναπτύξουν και τις άλλες πτυχές τους εφόσον τις έχουν, δεν είναι κάτι άγνωστο, αλλά στα δικά μου μάτια δεν κρίνομαι από αυτό. Κρίνομαι μόνο από αυτό που είμαι, από το δημιουργικό, συνθετικό και ερμηνευτικό κομμάτι μου. Από τη βάση της καλλιτεχνικής μου δομής.»

Ήταν κάτι που του άρεσε από παλιά;

«Ναι, μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω και μια μικρή εμπειρία, όταν συμμετείχα στο «Πυγμαλίων και Γαλάτεια» το 1998. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα δημοφιλή μιούζικαλ ανά τον κόσμο και πάντα είχα την περιέργεια για το πώς θα ήμουν επί σκηνής.»

Ποιο είναι το βασικό στόρι του μιούζικαλ «Άννι» και ο δικός του ρόλος σε αυτό;

«Διαδραματίζεται σε μία σκληρή εποχή που ίσως ταυτίζεται και με τη δική μας σήμερα. Μέσα από την ιστορία εξελίσσεται ένα συναισθηματικό-οικογενειακό-προσωπικό δράμα, όπου ένας σκληρός άνθρωπος, ο κύριος Γουόρμπαξ –τον οποίο υποδύομαι- μέσα από την αγάπη και την ειλικρίνεια ενός μικρού παιδιού, της Άννι, καταφέρνει να αντιστρέψει όλα αυτά τα συναισθήματα και να γίνει ένας γλυκός άνθρωπος και να ζήσει την παιδική ηλικία που δεν βίωσε.»

Όσο για τις αρνητικές κριτικές που μπορεί να δεχθεί στο νέο αυτό εγχείρημα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε πως δεν τον επηρεάζουν, ενώ, αντιθέτως, δήλωσε ότι στην μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία είναι ένας άνθρωπος που δεν μειώθηκε και δεν υποβαθμίστηκε από τα Μέσα.

Αφήστε το σχόλιό σας