Το live party στο «Φως» ολοκληρώνεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σας περιμένει για μία τελευταία εμφάνιση.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανεωμένος, δημιουργικός, γεμάτος θετική ενέργεια, και ζωντάνια ήρθε στο «Φως» έχοντας στις αποσκευές του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιά και νέα τραγούδια, όλα όσα αγάπησε και αγαπά αλλά και φρέσκιες ιδέες, εξαιρετικής ποιότητας υλικά για ένα μοναδικό live party γεμάτο ζωντάνια, αυθεντικότητα και αισιοδοξία με τη σκηνοθετική υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.

Φίλοι και καλλιτέχνες απολαμβάνουν τη σύμπραξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Θανάση Αλευρά στο «Φως».

Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενός από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές της εποχής μας, μαζί με το χαρισματικό και ταλαντούχο Θανάση Αλευρά έφεραν νέο αέρα στο «Φως».

Η συνάντησή τους μοναδική. Οι δύο τους άλλωστε έδεσαν από την πρώτη στιγμή… Αισιόδοξοι, αυθεντικοί και αναπάντεχοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα εξαιρετικής ποιότητας πρόγραμμα, ενός μοναδικού live party το οποίο έχει τη σφραγίδα και την υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.

Ο ηθοποιός – τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς φορώντας το πιο ωραίο του χαμόγελο, παίζει, χορεύει, τραγουδάει, μιμείται, με έξυπνες ατάκες, κέφι, ζωντάνια και πολύ γέλιο.

Στο «Φως» συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια που δίνει τη δική της μουσική πινελιά στο πρόγραμμα. Στο «Φως» για ένα ακόμα Σάββατο, 13 Ιανουαρίου! Μην το χάσετε!

Ακούστε ολόκληρο νέο δίσκο «Έρωτας Αγκάθι»
του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Έρωτας Αγκάθι (album) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας