Για να αποχαιρετήσουμε «το καλοκαίρι μας», μας περιμένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Πέτρας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται και φέτος, ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ, για ένα ξέφρενο πάρτι με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ένας απολαυστικός και μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μία εκπληκτική συναυλία  με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πέτρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του, από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί»), την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δε Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.ά.), μέχρι την εσωτερικότητα των «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιον Να Πω», «Μέσα Σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω».

Εξέχουσα θέση θα έχουν τα νέα τραγούδια του ολοκαίνουργιου δίσκου «Έρωτας Αγκάθι» σε σύμπραξη με την κορυφαία στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου: «Κοίτα Με», «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ», το ομότιτλο και άλλα.

Ραντεβού στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00 για τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές όμορφες στιγμές και έντονη διάθεση για να αποχαιρετήσουμε «το καλοκαίρι μας».

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15 € γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
– Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– Στο tickets.public.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας