Με ένα χορευτικό remix εφοδιάζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τη «Σαϊτιά».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανεώνει την εκπληκτική διασκευή του τουρκικού «Siki Siki Baba», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Το νέο single «Σαϊτιά» από το άλμπουμ «Έρωτας Αγκάθι», τη σπουδαία δισκογραφική σύμπραξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, είναι μία εκπληκτική διασκευή του πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιού «Siki Siki Baba»

Το τραγούδι είναι εμποτισμένο, όμως, από τους ελληνικούς στίχους που με μαεστρία έγραψε η Λίνα Νικολακοπούλου και μοιάζουν με παραδοσιακούς, αλλά και με τη χαρακτηριστική χροιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στα φωνητικά συμμετέχει ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, με τον οποίο ο αγαπημένος τραγουδιστής – τραγουδοποιός μοιράστηκε τη σκηνή του «Φως» τον προηγούμενο χειμώνα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θανάσης Αλευράς - Hit Channel

Το «Σαϊτιά» έρχεται με χορευτική διάθεση, μετά το εξαιρετικό ντουέτο του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την πολύτιμη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη στο «Σε Ποιον Να Πω το Σ΄Αγαπώ», αλλά και το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Έρωτας Αγκάθι».

Οι δύο μπαλάντες αγαπήθηκαν πάρα πολύ και απέκτησαν μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, επαναφέροντας δυναμικά το Μιχάλη Χατζηγιάννη σε τροχιά επιτυχιών.

Το «Σαϊτιά» αυτή τη φορά έρχεται με καινούργια remix σε dance διάθεση από τους καταξιωμένους Deejay Paris & Harry V.

Το νέο ραδιοφωνικό single «Σαϊτιά» και η δισκογραφική δουλειά «Έρωτας Αγκάθι» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας