Ραντεβού σε πολύ λίγες ημέρες μας δίνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όλα δείχνουν πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται δισκογραφικά!

Η μεγάλη και πολυαναμενόμενη επάνοδος του επιτυχημένου καλλιτέχνη και τραγουδοποιού στα μουσικά δρώμενα απέχει όπως φαίνεται ελάχιστα μόνο εικοσιτετράωρα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το «παιδί – θαύμα» που όρισε με τις επιτυχίες του τη δεκαετία των 00’s γεμίζοντας ασφυκτικά τα γήπεδα σε κάθε συναυλία του, δηλώνει ξανά την παρουσία του σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία κυκλοφορία του.

Τον προηγούμενο Ιούνιο, η απρόσμενη συνάντηση με την καταξιωμένη στιχουργό αναρίθμητων κορυφαίων τραγουδιών, τη Λίνα Νικολακοπούλου, εξέπληξε το κοινό και καρποφόρησε για το Μιχάλη Χατζηγιάννη ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Κράτα Με Εδώ».

Προηγουμένως, το Δεκέμβριο του 2015, ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει ένα single με την ονομασία «Θα Χαθώ Πριν Φύγω», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Χρυσόστομου Μουρατόγλου.

Η τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Η Αγάπη Δυναμώνει», είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013, περιέχοντας επιτυχίες όπως η ομώνυμη, το «Κάτι Δυνατό» και το «Ποιος Είμαι Εγώ» (Non E L’Inferno).

Αρκετό καιρό μετά, οι θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη περιμένουν αγωνιωδώς από αυτόν ένα καινούριο μουσικό δείγμα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πρόκειται να ικανοποιήσει την επιθυμία τους λίαν συντόμως. Μία αινιγματική ανάρτηση στη σελίδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Facebook δίνει ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα, 15 Μαΐου, αιφνιδιάζοντας του πάντες.

Update

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη τιτλοφορείται «Κοίτα Με» και είναι άλλη μία στιχουργική δημιουργία από την αξεπέραστη πένα της Λίνας Νικολακοπούλου.

Έρχεται από την Cobalt Music, συντονιστείτε!

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας