Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μία από τις πιο μνημειώδεις συναυλίες της επιτυχημένης καριέρας του.

Η μαγική συναυλία που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον κατάμεστο Λυκαβηττό πριν από δέκα χρόνια, δημοσιεύεται για πρώτη φορά στο YouTube.

Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, τόσο από την οπτική του τραγουδιστή όσο και από εκείνη του τραγουδοποιού, όρισε με τις αμέτρητες επιτυχίες του μία ολόκληρη εποχή, σχεδόν ολόκληρη την τελευταία εικοσαετία, αρχής γενομένης από το ντεμπούτο του στην ελληνική δισκογραφία το 2000.

Από την πρώτη στιγμή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξελίχθηκε στο απόλυτο pop ίνδαλμα της νεολαίας που γέμισε ασφυκτικά τα στάδια, με το κοινό να παραληρεί σε κάθε εμφάνισή του.

Μία από τις πιο μνημειώδεις συναυλίες στην άκρως επιτυχημένη καριέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι αυτή που έδωσε στο θέατρο του Λυκαβηττού το 2007, όπου κορυφώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία του. Εκείνη η ανεπανάληπτη νύχτα ηχογραφήθηκε, καταγράφηκε στο φακό και κυκλοφόρησε μετέπειτα σε ένα διπλό CD και ένα DVD από την τότε Universal Music (σημερινή Cobalt Music).

Η κυκλοφορία αντανακλά τη δύναμη του Μιχάλη Χατζγηγιάννη στην επαφή του με το κοινό, αποτυπώνει στη οθόνη τα εκρηκτικά, αλλά και τρυφερά συναισθήματα που κατακλύζουν τις συναυλίες του, σε ένα ζωντανό πρόγραμμα με πολυαγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του.

Δέκα χρόνια μετά, το οπτικό υλικό δημοσιεύεται για πρώτη φορά στο YouTube, όπου δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να το απολαύσει μέσα από το κανάλι της Cobalt Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Αν Δεν Κοιτάζω Εσένα
2. Όλα Ή Τίποτα
3. Φίλοι Και Εχθροί
4. Πιο Πολύ
5. Από Πάρτυ Σε Πάρτυ
6. Επέτειος
7. Όμορφη Μέρα
8. Αισθήματα
9. Πήγε Τρεις
10. Κόσμημα Της Αυγής

11. Αν Ήσουν Μαζί Μου
12. Χέρια Ψηλά
13. Να Είσαι Εκεί
14. Να Γυρίσεις Πίσω
15. Δεν Φεύγω
16. Ο Βυθός Σου
17. Πικροδάφνη
18. Το Σ’ Αγαπώ
19. Χωρίς Αναπνοή
20. Για Σένα
21. Πιες
22. Όνειρο Ζω

Δείτε επίσης: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
σε μία καλοκαιρινή βόλτα με το video clip του «Κοίτα Με»

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Κοίτα Με (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας