Την παρουσία του δηλώνει δυναμικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με ένα τραγούδι – έκπληξη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται δισκογραφικά!

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός χαρακτηρίστηκε στα πρώτα βήματά του «παιδί θαύμα» της ελληνικής δισκογραφίας για να εξελιχθεί σε είδωλο, ορίζοντας με αμέτρητες επιτυχίες τη δεκαετία των 00’s και γεμίζοντας ασφυκτικά τα γήπεδα σε κάθε συναυλία του.

Η τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Η Αγάπη Δυναμώνει», είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013, περιέχοντας επιτυχίες όπως η ομώνυμη, το «Κάτι Δυνατό» και το «Ποιος Είμαι Εγώ» (Non E L’Inferno).

Τον προηγούμενο Ιούνιο, η απρόσμενη συνάντηση με την καταξιωμένη στιχουργό αναρίθμητων κορυφαίων τραγουδιών με διαχρονική στάμπα, τη Λίνα Νικολακοπούλου, εξέπληξε το κοινό και καρποφόρησε για το Μιχάλη Χατζηγιάννη ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Κράτα Με Εδώ».

Η συνύπαρξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην ερμηνεία και τη σύνθεση και της Λίνας Νικολακοπούλου στην ποιητική ματιά συνεχίζει να υφίσταται με ένα τραγούδι – έκπληξη που τιτλοφορείται «Κοίτα Με». Ένα τραγούδι που χαρακτηρίζει τα απρόοπτα της ζωής και του έρωτα και με το οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνει δυναμικά την παρουσία του, σε πιο πλήρη συνθετική ωριμότητα από ποτέ, ενώνοντας την τέχνη των ήχων με αυτή των στίχων.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Κατεβαίνουμε, κοίτα με
Δεν ξέρω πώς και πού να στείλω μία selfie μου
Κι όσο ψάχνεσαι λέγοντας ποιος είναι αυτός
Θα απογειώνεις το κέφι μου»

 

Αφήστε το σχόλιό σας