Με τη γνωστή ανησυχία που τον διακρίνει, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διασκευάζει δέκα εμβληματικά τραγούδια με τη δική τους ιστορία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκαλύπτει ακόμα δύο τραγούδια από το νέο δίσκο του με τίτλο «Από Την Αρχή – Da Capo».

Δέκα μεγάλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από το «Ένα Πρωινό» και το «Να Με Προσέχεις» μέχρι το «Μένω Εκτός» και το «Έξοδος Κινδύνου», ξαναγεννιούνται δυο – δυο αυτές τις ημέρες με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη και τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στα βίντεο – μονοπλάνα που συνοδεύουν τα τραγούδια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γήινος και αληθινός, ερμηνεύει καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτά τα δέκα τραγούδια «Από Την Αρχή – Da Capo», όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής.

«Ο Βυθός Σου» είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το 2004 στον άκρως στο άκρως επιτυχημένο άλμπουμ «Ακατάλληλη Σκηνή», μαζί με άλλες μεγάλες επιτυχίες όπως το «Αν Ήσουν Μαζί Μου», το «Για Σένα», το «Μη Μ’ Ονειρευτείς», «Πού Είναι Η Αγάπη» κ.ά.

Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτοπροσώπως και τους στίχους η εξαιρετική Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Έξοδος Κινδύνου» είναι ένα τραγούδι που ερμήνευσε πρώτη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το 1984 στην ομότιτλη δισκογραφική δουλειά της.

Η μουσική του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του κορυφαίου Γιάννη Σπανού και τους στίχους έχει υπογράψει η καταξιωμένη Λίνα Νικολακοπούλου.

Το νέο άλμπουμ «Από Την Αρχή – Da Capo» του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας