Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται πλήρως στο μουσικό προσκήνιο, δηλώνοντας ξανά δυναμικό «παρών» στα charts.

Την κορυφή του IFPI Chart κατακτά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Έρωτας Αγκάθι».

Μετά το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει» του 2013, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε πάλι το μεγάλο βήμα της δισκογραφίας που πρόσμεναν όλοι οι θαυμαστές του, λίγο πριν την εκπνοή του προηγούμενου έτους.

Ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του κορυφαίου ερμηνευτή – τραγουδοποιού της γενιάς του τιτλοφορείται «Έρωτας Αγκάθι» και περιέχει δέκα νέα τραγούδια, τα οποία συνιστούν τον καλλιτεχνικό επαναπροσδιορισμό του στο μουσικό τοπίο.

Βασικός πυλώνας του «Έρωτας Αγκάθι» είναι η ιδιαίτερη δισκογραφική σύμπραξη – ανταλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, ένα όνομα – κεφάλαιο στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Πιο ώριμος καλλιτεχνικά και συνθετικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπόσχεται γοητευτικές ηχορρυθμίες, ενώ η ποιητική ματιά της Λίνας Νικολακοπούλου αφήνει το στίγμα της στους στίχους.

Έπειτα από τους προπομπούς «Κοίτα Με» και το «Κράτα Με Εδώ», το τελευταίο δείγμα πριν έλευση δίσκου ήταν μία σπανιότερες καλλιτεχνικές συνυπάρξεις που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική δισκογραφική, ένα υπέροχο ντουέτο με την πολύτιμη Δήμητρα Γαλάνη στο «Σε Ποιον Να Πω το Σ’ Αγαπώ».

Το τραγούδι εμφανίστηκε στο Top 14 του ελληνικού Airplay Chart, σηματοδοτώντας και επίσημα τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις επιτυχίες. Τη σκυτάλη παραλαμβάνει τώρα το άλμπουμ «Έρωτας Αγκάθι» που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην κορυφή των πωλήσεων, όπως αποτυπώνονται στο επίσημο chart της IFPI για την 7η εβδομάδα του 2018.

Ο δίσκος «Έρωτας Αγκάθι» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προτείνει το νέο single «Έρωτας Αγκάθι»

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Mixalis Xatzigiannis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας