Τέλος στη δισκογραφική ανάπαυλα βάζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Τεσσεράμισι χρόνια μετά το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει», με τραγούδια όπως το ομώνυμο και τα «Κάτι Δυνατό», «Ποιος Είμαι Εγώ» (Non E L’Inferno) και «Μέσα Σου Βρίσκομαι», ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει πάλι το μεγάλο βήμα της δισκογραφίας, είδηση που πρόσμεναν να ακούσουν οι θαυμαστές του.

Ο καινούριος κύκλος στην καριέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο με μία απρόσμενη και δημιουργική ανταλλαγή με την καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, ένα όνομα – κεφάλαιο στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ξεκίνησαν με το βαθιά ερωτικό «Κράτα Με Εδώ» το περσινό καλοκαίρι και το φετινό καλοκαίρι πρότειναν το εύηχο και μελωδικό «Κοίτα Με» που αποτέλεσε -αν μη τι άλλο- μία ευχάριστη έκπληξη.

Πιο ώριμος καλλιτεχνικά και συνθετικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξακολουθεί να συμπορεύεται με τη Λίνα Νικολακοπούλου και στον πιο πρόσφατο καρπό της συνεργασίας του σμίγουν με τη Δήμητρα Γαλάνη. Μία από τις πιο σπάνιες μουσικές συνυπάρξεις τα τελευταία χρόνια οδηγεί σε ένα νέο τραγούδι – αριστούργημα με τον τίτλο «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ», όπου ενώνονται για πρώτη φορά οι φωνές του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Δήμητρας Γαλάνη.

Σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του καινούριου ολοκληρωμένο δίσκου του, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music το επόμενο διάστημα. Παρούσα ήταν και η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία αναμένεται να σφραγίσει το εγχείρημα με τους στίχους της.

Δείτε παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση παρακάτω:

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Χατζηγιάννης & Δήμητρα Γαλάνη
σμίγουν στο «Σε Ποιον Να Πω To Σ’ Αγαπώ»

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δήμητρα Γαλάνη - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας