Ποδαρικό στη νέα μουσικο-χιουμοριστική «Πουφ» κάνει σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Οικοδεσπότης ο Λάμπρος Φισφής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι καλεσμένος στο «Πουφ» και στο πρώτο επεισόδιο της νέας μουσικο-χιουμοριστικής εκπομπής που ξεκινά σήμερα στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube.

Πόσο συγκινητικές ακούγονται οι οδηγίες χρήσεως για… μπλέντερ όταν τις τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; Πόσα μπορεί να πει για τον εαυτό του σε ένα δευτερόλεπτο; Και πώς πάει το «Χέρια Ψηλά» στα ρώσικα;

Δείτε έναν αγνώριστο Μιχάλη Χατζηγιάννη – έκπληξη στη νέα εκπομπή που ξεκινά σήμερα στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα δεδομένα.

Σε ένα πεντάλεπτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο – σφηνάκι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης απαντάει γρήγορα και (αναγκαστικά) αυθόρμητα στις ερωτήσεις – καταπέλτη του γνωστού stand up comedian Λάμπρου Φισφή. Επίσης δέχεται να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια, τραγουδώντας το «Χέρια Ψηλά» στα ρώσικα ή μελοποιώντας live… οδηγίες χρήσεως για ένα μπλέντερ!

Δείτε τώρα το πρώτο επεισόδιο:

Το «Πουφ» μία νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά. Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα, ξεκινώντας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Αφήστε το σχόλιό σας