Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαδίδονται, η Ήβη Αδάμου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Η τραγουδίστρια και ο ιθύνων νους των Stavento επισημοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την πενταετή σχέση τους και είναι όσο ποτέ έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Μάλιστα, σε συνεντεύξεις που είχαν δώσει και οι δύο κατά το παρελθόν, είχαν δηλώσει πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν οικογένεια και να παντρευτούν.

Το ζευγάρι συμπληρώνει την ευτυχία του με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μαζί από το 2012 και όλα αυτά τα χρόνια ο έρωτας τους παραμένει ακμαίος, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ηβη Αδάμου φροντίζουν να δείχνουν πόσο καλά περνούν μαζί, κάθε φορά που κάνουν δημόσια εμφάνιση.

Τελευταία φορά που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός ήταν πριν από ένα μήνα, στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» και φαίνονταν πανευτυχείς.

Τα ευχάριστα νέα του γιατρού για την εγκυμοσύνη της 25χρονης τραγουδίστριας, είναι αναμφίβολα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει το ζευγάρι για τα φετινά Χριστούγεννα.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια, είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή η σχέση να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου, είσαι έτοιμος για τα πάντα. Οπότε γιατί όχι;», είχε σχολιάσει η Ήβη Αδάμου για την πιθανότητα απόκτησης παιδιού.

Stavento και Ήβη Αδάμου στο πιο τρυφερό video clip
για το «Μη Στάξει Και Μη Βρέξει»

Stavento - Μιχάλης Κουινέλης - Ήβη Αδάμου - Μη Στάξει Και Μη Βρέξει (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας