Με όπλο την εμπειρία του εντάσσεται ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento στo «La Banda».

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento είναι το επόμενο όνομα που προστίθεται επίσημα στην κριτική επιτροπή του «La Banda», μετά την Ελένη Φουρέιρα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο Epsilon Tv και από τη νέα σεζόν θα τον απολαύσουμε σε ένα ρόλο γνώριμο, αφού θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουριου και συναρπαστικού μουσικού talent show «La Banda».

Με το δικό του μοναδικό τρόπο και με το απολαυστικό χιούμορ του, θα απογειώσει το show και θα βοηθήσει τα παιδιά του «La Banda» να δημιουργήσουν το επόμενο μεγάλο συγκρότημα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και πέρα από την εμπειρία που έχει σε μουσικά talent shows, ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento είναι ο ιθύνων νους ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της χώρας, του Stavento.

Oπότε είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες του «La Banda» να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στον στόχο τους.

«Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento από τη νέα σεζόν στο “La Banda” και στο Epsilon TV που αλλάζει», καταλήγει η ανακοίνωση του καναλιού.

Μιχάλης Κουινέλης - Stavento (La Banda) - Hit Channel

Το «La Banda» αναζητά το απόλυτο pop συγκρότημα και για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους και να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος μέσα από το talent show που δημιούργησε τους πολυβραβευμένους CNCO.

 

Αφήστε το σχόλιό σας