Ο Μιχάλης Κουινέλης είναι καθοριστικός παράγοντας στην πρωτόγνωρη επιτυχία της «Μάντισσας», αφού γράφει τους στίχους.

Η Μαρίνα Σάττι έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο μουσικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, χάρη στο… σίφουνα «Μάντισσα» που έχει σπάσει τα κοντέρ.

Μετά από 19 ημέρες κυκλοφορίας, το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι έχει ξεπεράσει τα 8,2 εκατομμύρια προβολών στο YouTube για να εξελιχθεί στο απόλυτο φαινόμενο.

Καταλυτική συμβολή στη «Μάντισσα» ήταν εκείνη του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, ο οποίος υπογράφει τους στίχους.

Ορμώμενος από τη συνεργασία τους, ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» τόσο για την ίδια τη Μαρίνα Σάττι όσο και για την πρωτοφανή επιτυχία που σημειώνει το τραγούδι τους:

«Αυτό που έκανε δεν είναι τυχαίο. Της αξίζει γιατί έχει κάνει «τρελές»σπουδές. Έχει πίσω της πολλά χρόνια σπουδών τα οποία της έδειξαν και της άνοιξαν τον δρόμο.

Είναι ο τρόπος σκέψης και η προσέγγιση που κάνει στα πράγματα που αφορούν τη μουσική και κυρίως τη σύνθεση. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Πόσο ωραία «αλητεία» είναι αυτό το μονοπλάνο που έκανε… Έγραψα το τραγούδι για εκείνη με πολλή χαρά και ξέροντας πώς αντιλαμβάνεται τη μουσική.

Σκέφτηκα πολύ πριν προχωρήσουμε.

Τώρα το βλέπω, βλέπω τι συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενος. Γιατί αυτό το παιδί δεν είναι σαν ό,τι κυκλοφορεί και επενδύει σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση και στιλ τραγουδιού. Η Μαρίνα με είχε μαγέψει από τη «Βαϊάνα». Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι τυχαίο πλάσμα η ίδια αλλά ούτε και αυτό που κάνει.»

Δείτε επίσης:
Η «Μάντισσα» Μαρίνα Σάττι με καινούριο τραγούδι

Μαρίνα Σάττι - Μάντισσα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας