Στο «Kremlino» σμίγουν οι Αντώνης Μιτζέλος, Γιάννης Νικολάου, Άκης Τουρκογιώργης, και Παντελής Θαλασσινός σε μία παράσταση γεμάτη εκπλήξεις.

Αντώνης Μιτζέλος, Γιάννης Νικολάου, Άκης Τουρκογιώργης, Παντελής Θαλασσινός. Τέσσερις παλιοί, καλοί φίλοι. Στον Πειραιά, μία γειτονιά, στο «Kremlino».

Με τη δική του μουσική πορεία και ιστορία ο καθένας χωριστά αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και οι τρεις επί σκηνής για μία παράσταση σε μία από τις σπουδαιότερες σκηνές της πόλης, που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αντώνης Μιτζέλος (Τερμίτες), Γιάννης Νικολάου, Παντελής Θαλασσινός (Λαθρεπιβάτες) με πασίγνωστο και προσφιλές συνθετικό έργο και οι τρεις, έχουν επιλέξει το απάνθισμα των δημιουργιών τους, τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας ιδωμένα με σύγχρονο μουσικό πρίσμα. Και οι τρεις μαζί θα επαναπροσδιορίσουν ενορχηστρωτικά και ερμηνευτικά, τραγούδια από την ανεξίτηλη ιστορία των Τερμιτών, Λαθρεπιβατών και των Socrates.

O Άκης Τουρκογιώργης μπαλαντέρ των περίφημων «Socrates» αλλά και με δική του δισκογραφία όπως και με αναρίθμητες συμμετοχές ως σολίστας σε διαχρονικά αριστουργήματα της δισκογραφίας θα διασκευάσει με την αρωγή του επίσης βιρτουόζου σολίστα Αντώνη Μιτζέλου και την ερμηνεία του Γιάννη Νικολάου γνωστά Αγγλόφωνα rock classics κομμάτια ,που σημάδεψαν την παρέα. Η παράσταση είναι κατά κόρον κιθαριστική.

Το πρόγραμμα στήθηκε στη θρυλική «Φοντάνα» στο Πασαλιμάνι, μεταξύ ιστοριών της ιδανικής εφηβείας, και την γλυκιά θαλπωρή της ζάλης του Jack Daniels… Η επιλογή των τραγουδιών ήταν επίπονη λόγω του μεγέθους του ρεπερτορίου και σίγουρα θα είναι μία παράσταση γεμάτη εκπλήξεις. Γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει και να μας θυμίσει. Όπως άλλωστε κάθε ταξίδι στο παρελθόν στο παρόν και το μέλλον…

Παίζουν οι μουσικόι Λεωνίδας Φιλίντας (μπασο), Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα). Συμμετέχει ο ντράμερ Μάκης Γιούλης.

«H ισχύς εν τη ενώσει» την Πέμπτη 21 Απριλίου στο «Kremlino».

 

Αφήστε το σχόλιό σας