Την Παρασκευή που μας πέρασε, το Hit Channel παρευρέθηκε στο live των Μιθριδάτη (Ημισκούμπρια) και Σέξπυρ (Trendy Hooliguns) στο Κοο Κοο για μια φαντασμαγορική (και φαντασμακοριτσίστικη…) μουσική βραδιά και νύχτα γέλιου ταυτόχρονα!

Ειδικότερα, οι πόρτες για το κοινό άνοιξαν στις 23:00 και πίσω από την κονσόλα βρίσκονταν ο DJ QB Mix σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς! Αρχικά προθέρμανε την ατμόσφαιρα με αμερικάνικο ραπ, όπως Evidence, 2pac, Redman, Terror squad και Dr.Dre. Τα μεσάνυχτα πλησιάζουν και τα φώτα σβήνουν… Την είσοδο του επί σκηνής κάνει ο Sexpyr με μια εκκεντρική ενδυμασία (πάντως «πούστη» δε τον έλεγες…) και καλησπερίζει με χαρά το μαγαζί με «Τα χέρια σας ψηλά» και το «Έλα πλατεία μαν»!!! Τα ποπ κορν έγιναν γαρύφαλα και ένα εικοσάευρω κόλλησε στο μέτωπο του Σέξπυρ! Μετά από αυτή τη SWAG/τραπ/κρανκ υποδοχή, ακολούθησε ένα σατυρικό διάλειμμα με τη συμμετοχή του κοινού… Την είσοδο του στην σκηνή κάνει ο αιρετικά ερωτικός Μιθριδάτης με «τα Ημίζ να είναι εδώ»!!! Εννοείται πως και αυτός με τη σειρά του έκανε τα δικά του αστεία με τον Σέξπυρ, χωρίς να αφήνει το κοινό στην απέξω… Στη συνέχεια ερμηνεύτηκαν τα «Ποτέ» , «ο σαβουρογάμης», «Τσιγάρα σκέτα» και το «είμαι και γαμώ»!!! Τα αστεία δεν έλειψαν καθόλου εννοείται, όπως και τα scratches του QB Mix!!!

 

 

Μετά από δεκαπέντε λεπτά μουσικού διαλλείματος με τον QB Mix να αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές, ο Σέξπυρ έβαλε κάτι πιο άνετο και πιο αυταρχικό (λόγω της ώρας μάλλον…) και ο Μιθριδάτης μαζί με τους νεοφερμένους της Imiz Biz , ΤΡΙ.Π.Α. crew, ανεβαίνουν στη σκηνή! «Ε όχι» κι όμως ναι! Αφήσαμε κάθε φλώρο να χώνει… Κι αφού αποχώρησαν οι ΤΡΙ.Π.Α. crew, η βραδιά συνεχίστηκε με άπειρο χιούμορ σεξουαλικού περιεχομένου και παρότι έχουμε μπει για τα καλά στον χειμώνα πήγαμε «Όλοι μαζί σε μια παραλία»! Και στην κρίση έχουμε μπει για τα καλά, οπότε δε θα μπορούσε να μην ακουστεί το «Πώς να σου το πω», καθώς και τα «πεταμένος vs πεταμένη» (με τη συμμετοχή του κοινού), «Ντισκοτέκ», «Ζητώ κυρία ώριμη» και το «Τι την θες»!!! Και το κλείσιμο έγινε με την «Λάουρα» του Μιθριδάτη, που ήταν παραγγελιά από μια κυρία του κοινού! Ο QB Mix ανέλαβε για το υπόλοιπο της βραδιάς, όπως αυτός μόνο ξέρει…

 

 

Περάσαμε για ακόμη μια φορά υπέροχα, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο!!! Ήταν μια βραδιά που πέραν του μουσικού μέρους, οι καλλιτέχνες είχαν να προσφέρουν show με άπειρο γέλιο σε κάθε παρευρισκόμενο. Μια πραγματική ευκαιρία σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή εισόδου! Ελπίζουμε να ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο κι όσοι δεν ήρθατε μη το χάσετε!!!

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την συναυλία:

Αφήστε το σχόλιό σας