Η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας έπαιξαν και ερμήνευσαν κομμάτια από τον κοινό τους δίσκο, αλλά και αγαπημένα τραγούδια.

Στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Club» ανέβηκαν το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας και εγκαινίασαν μια σειρά εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσουν το 2017 με τίτλο «Μαζί Το Χειμώνα», όπως άλλωστε λέγεται και το άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Από νωρίς φίλοι και συνεργάτες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και η Βίκυ Καρατζόγλου έδωσαν το δυναμικό παρών, με τον Κώστα και τη Μυρτώ να βρίσκονται στη σκηνή για δύο ώρες, παίζοντας κι ερμηνεύοντας κομμάτια από τον κοινό τους δίσκο, αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.

Το άλμπουμ «Μαζί το Χειμώνα» περιλαμβάνει δέκα νέα τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου.

Ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνει και το ερμηνευτικό σε τρία τραγούδια, τα δύο εξ’ αυτών σε ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου.

Επόμενος σταθμός είναι η Χαλκίδα τη Δευτέρα 10 Απριλίου.

Το άλμπουμ «Μαζί Το Χειμώνα» κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από τη Feelgood Records.

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης: Μυρτώ Βασιλείου και Κώστας Τσίρκας
περνούν «Μαζί Το Χειμώνα» με νέο δίσκο

Κώστας Τσίρκας - Μυρτώ Βασιλείου - Μαζί Το Χειμώνα (CD album cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας