Μια «Ανοιξιάτικη Μέρα» με τη Μυρτώ Βασιλείου

Η «Ανοιξιάτικη Μέρα» είναι ο δεύτερος σταθμός προς το «Καταφύγιο».

Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου παρουσιάζουν το δεύτερο τραγούδι από το νέο μουσικό project – EP που ετοιμάζουν, με τίτλο «Καταφύγιο».

Μετά από «Το Μέσα Μου Φως» που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και αγαπήθηκε ιδιαίτερα τόσο από το κοινό όσο και από τα ραδιόφωνα, έρχεται ο «δεύτερος σταθμός προς το καταφύγιο».

Ο τίτλος του «Ανοιξιάτικη Μέρα». Τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Τσίρκας και τους στίχους ο Σπύρος Γραμμένος. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος.

Ένα τραγούδι ρυθμικό, χαρούμενο, αισιόδοξο και «ανθρώπινο», η κυκλοφορία του οποίου συνοδεύεται από το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία της Έλλης Λύτρα.

Ο Κώστας και η Μυρτώ παρουσιάζοντας το «Καταφύγιο» σημειώνουν: «Προσπαθώντας να περιγράψουμε τι ακριβώς είναι αυτό το νέο project μας, διαπιστώνουμε πως ο τίτλος και το περιεχόμενο έδεσαν “αυτόματα” μεταξύ τους, σαν κομμάτια παζλ που, από τύχη, βρήκαν τη φυσική τους θέση.»

«Τραγούδια για προορισμούς και αναζητήσεις, για ανοιξιάτικες βόλτες και εσωτερικούς χώρους, αλλά πάντα με κοινή αναφορά μέρη και καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια, που η προοπτική τους δίνει ελπίδα και η απώλεια τους προκαλεί φόβο. Καταφύγια».

Το «Ανοιξιάτικη Μέρα» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

https://youtu.be/iG6KEUXm6Tk

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here