Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Έρωτας Παρωδία» για τη Μιρέλα Πάχου και την Πέννυ Μπαλτατζή

«Έρωτας Παρωδία» για τη Μιρέλα Πάχου και την Πέννυ Μπαλτατζή

-

Δες και αυτά

Αυτοσχεδιάστε με θερινό θράσος και ακολουθήστε χωρίς αναστολές τα βήματα ενός… «έρωτα παρωδία».

Ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Έρωτας Παρωδία», είναι το σημείο συνάντησης της Μιρέλας Πάχου και της Πέννυς Μπαλτατζή, δύο ταλαντούχων και φωτεινών κοριτσιών της ελληνικής μουσικής σκηνής με σημαντικές παράλληλες καλλιτεχνικές πορείες που έχουν όμως κοινό χαρακτηριστικό το πάθος και το σεβασμό για την τέχνη τους.

Η Μιρέλα και η Πέννυ ερμηνεύουν μαζί με εκφραστικότητα και μπρίο το τραγούδι που δημιούργησε η Πέννυ Μπαλτατζή και κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.

Η Μιρέλα Πάχου και η Πέννυ Μπαλτατζή συνδυάζουν αρμονικά τις εξαιρετικές τους φωνές και αποδίδουν μοναδικά και ανατρεπτικά τα αισθήματα μιας ερωτικής απογοήτευσης που καταλήγει και αυτή σε παρωδία όπως και ο κάλπικος έρωτας που την προκάλεσε.

Ο «Έρωτας Παρωδία» θα σας παρασύρει στο ρυθμό του και αν δεν ξέρετε τα βήματα του swing μην προβληματίζεστε, αυτοσχεδιάστε με θερινό θράσος και χωρίς αναστολές!

Το τραγούδι οπτικοποιείται και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σύντομα στις οθόνες σας την ιστορία του, όπως την καταγράφει το video clip που θα το συνοδεύσει.

Οι συντελεστές που συνέβαλαν με το ταλέντο και τη γνώση τους στη δημιουργία του τραγουδιού είναι οι Σπύρος Νίκας (κλαρινέτο, άλτο σαφόξωνο), Jim Staridas (tρομπόνι), Δημήτρης Σιάμπος (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα), Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Κώστας Πατσιώτης (κοντραμπάσο) και Φοίβος Άνθης (τύμπανα).

Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας